Agro Auto d.o.o.
Generalni distributer Kubota
Motor

Vodeća tehnologija na tržištu

Moćni, pouzdani, čisti, tihi - V3800- 4-cilindrični motori dva modela serije M5001, M5091 i M5111 ubeđuju dokazanom, pouzdanom snagom i većom efikasnošću koja takođe donosi korist okolini. To je omogućeno vodećom svetskom tehnologijom dizel motora iz Kubote.

Nove performanse čine razliku

Common rail sistem (CRS) osigurava optimizovano sagorevanje, a samim tim i dugotrajnost i nesmetan rad motora. Kubota je prvi proizvođač traktora koji koristi common-rail sistem ubrizgavanja zajedno sa SCR katalizatorom, AdBlue®, vodeno hlađenom recirkulacijom izduvnih gasova (EGR), filterom čestica (DPF) i katalizatorom dizel oksidacije (DOC). Kombinacija ovih vodećih tehnologija na tržištu omogućava izvrsne vrednosti performansi uz optimizovanu potrošnju goriva. Motor V3800 sa 16 ventila prirodno ispunjava stroge zahteve emisionog standarda Stage IV.

Dobra kontrola brzine

Motori takođe imaju novi elektronski regulator brzine koji Vam omogućava da kontrolišete broj obrtaja motora. Jednom kada se sistem aktivira, brzina ostaje konstantna čak i sa promenljivim zahtevima za snagom. Uređajima na PTO pogon možete upravljati još efikasnije.

Brzo, pogodno i efikasno održavanje

Budući da morate da obavite važnije stvari nego što dugo vremena trošite na održavanje, M5001 i ovde postavlja standarde. Jednodelna hauba motora traktora može se širom otvoriti. To znači da možete lako doći do svih mesta održavanja. Punjenje gorivom je jednostavno kao i održavanje. Rezervoar za dizel od 105 litara i rezervoar AdBlue® od 12,3 litara možete napuniti sigurno i udobno.

Transmisija

Lako promenite brzinu

Šest sinhronizovanih brzina sa dvostrukim prebacivanjem u tri ranga pružaju Vam 36 brzina za vožnju unapred i 36 za vožnju unazad. Prenos Vam omogućava direktno i izuzetno glatko prebacivanje brzina.

Osetljiva i precizna elektrohidraulična oprema za vožnju unazad

Pogonska kvačila se mogu vrlo osetljivo podesiti za spajanje radne opreme. Za takve spore manevre možete koristiti pedalu kvačila za upravljanje hidrauličnim ventilom koji lagano i precizno otpušta kvačilo. Ovo osigurava lakši, manje naporan rad. Hvatanje tokom promene stepena prenosa je takođe pojednostavljeno, jer se kvačilo pokreće samo jednim vrhom prsta, povećavajući udobnost, posebno pri čestom menjanju brzina.

Opuštena promena smera kretanja

Pomoću elektrohidrauličnog reverzera za vožnju unazad možete promeniti smer vožnje lakše i brže nego ikada pre, bez upotrebe kvačila. Morate samo kratko pritisnuti polugu za kretanje unapred ili unazad.

Kabina

Praktičan, siguran ulaz i izlaz

Velika pregledna staklena vrata M5001 mogu se širom otvoriti i garantovati siguran, nesmetan ulazak i izlazak sa obe strane - idealno ako traktor često morate zaustavljati zbog posla. Ravna platforma, savršeno postavljene pedale i nesmetan krovni pokrivač to podržavaju i nude Vam puno prostora za glavu i noge.

Slobodan pogled na sve strane

U ovoj klasi ima samo nekoliko kabina koje Vam pružaju tako odličan pogled na priključke i Vaše neposredno radno okruženje kao što je kabina M5001. Sve počinje Kubota kabinom sa zaobljenim staklom. Staklo ne samo da je manje blistavo, već pruža i izdašan osećaj prostora i bolji pogled u svim pravcima: tome doprinose izdašne staklene površine, uski stubovi kabine i kosi, elegantni poklopac motora, kao i izduvna cev sa bočne strane kabine. Zahvaljujući potpuno zastakljenim vratima, vrlo dobro možete videti i prednje priključke.

Optimalna temperatura tokom cele godine

M5001 nudi apsolutnu klimatsku udobnost. Standardni sistem klimatizacije i grejanja, koji se nalazi ispod sedišta traktora, osigurava Vašu ličnu, ugodnu klimu. Zahvaljujući zaobljenom staklu i inteligentno postavljenim mlaznicama za vazduh na stubu upravljača, vazduh optimalno cirkuliše u kabini. Na ovaj način možete da budete hladne glave čak i tokom vrelih letnjih dana i da Vam bude ugodno toplo u hladnom jutru.

Sve važne informacije dostupne su na prvi pogled

Jasne informacije na prvi pogled su ključna fraza za novi, jasan prikaz na kontrolnoj tabli uređaja M5001. Lako čitljiv i u istom dizajnu kao i njegova „velika braća“ - Kubota M7001 i Kubota MGKS III - omogućava Vam brzo i precizno prikupljanje svih podataka o radu koji su Vam važni.

Hidraulika / podizne poluge / priključci

Podignite teret bez napora

Sa stabilnom spojnicom u tri tačke kategorije II, M5111 može lako podići teške priključke. Možete brzo i jednostavno da prikačite i odvojite najrazličitije uređaje. U kombinaciji sa izuzetno moćnim sistemom za podizanje u tri tačke možete izuzetno efikasno da se nosite i sa najzahtevnijim zadacima.

Podignite teške predmete vrlo lako i bez napora ako je potrebno

Hidraulika M5111 je izuzetno moćna i odzivna. Spoljni hidraulični cilindri koji se lako održavaju povećavaju silu podizanja. Velika brzina isporuke hidraulične pumpe takođe garantuje brz i efikasan rad prednjeg utovarivača, povećavajući tako produktivnost i performanse. Standardna oprema sastoji se od dva kontrolna ventila i dodatnog hidrauličnog ventila, opciono sa ili bez regulacije protoka.

Optimizovan rad uređaja

Uz pomoć komandnog mehanizma M5111, zadnji priključci se mogu optimalno koristiti. Kontrola položaja kontroliše priključeni uređaj bez obzira na potrebnu silu vuče. Kontrola vuče zauzvrat kontroliše vuču potrebnu za uređaj i automatski reaguje na promenljive uslove zemljišta kako bi održala vučnu snagu na konstantnom nivou. Obe metode upravljanja takođe se mogu kombinovati.

Izuzetno efikasan rad priključnog vratila

Bez obzira da li kosite travu, balirate ili prskate - možete se osloniti na nezavisno zglobno vratilo sa 540 o / min ili 540 EKO o / min u bilo kom trenutku i bilo gde. Kočnica priključnog vratila automatski radi i bezbedno zaustavlja priključke. Možete da hidraulično uključite i isključite priključno vratilo dok ste u pokretu. To Vam omogućava da još efikasnije obavljate aktivnosti kao što su košenje ili baliranje sena. Na zahtev se traktor može isporučiti i sa 1.000 o/min priključnog vratila.

Karakteristike rada i vožnje

Želite li još?

Prednja osovina sa diferencijalom čini M5001 izuzetno upravljivim sa uglom upravljanja od velikih 55 °. To čini traktor predodređenim za posebno težak rad. Kubota koristi prednju osovinu sa koničnim pogonom više od 30 godina, iz dobro poznatog razloga, jer on nije odgovoran samo za izuzetno smanjen radijus okretanja, već omogućava i odbacivanje korišćenja univerzalnih zglobova koji zahtevaju održavanje.

Ovde je kočenje lako

Svi traktori M5001 opremljeni su hidrauličnim sistemom kočenja, čiji učinak ne ostavlja ništa više za poželjeti čak i pod teškim uslovima. M5001 je takođe opremljen kočnicama sa više diskova koje rade u uljnom kupatilu. One zahtevaju manju silu pedale i tako Vas rasterećuju. Njihove visoke performanse i efekat kočenja zadržavaju se čak i pod ponavljajućim dejstvom.

Jednostavno uključite i isključite pogon na sve točkove

Jednostavno uključujete i isključujete pogon na sve točkove - pritiskom na dugme. Najbolji deo je što za to ne morate zaustaviti traktor, čak i kada prelazite sa polja na put. Ovo će Vam omogućiti produktivnost. LED ekran Vam pokazuje trenutni status. Kada je kočnica pritisnuta, pogon na sve točkove se automatski aktivira radi boljih performansi kočenja.

Prednji utovarivač

Traktor i prednji utovarivač: iz jednog izvora, Kubota!

Moderan dizajn prednje haube osigurava jasan pogled na prednji utovarivač ili prednje priključke. Ovo garantuje izvrsno vidno polje i siguran rad. A pošto govorimo o sigurnosti: ventili na bravici šipke uvek drže prednji utovarivač podignutim - čak i ako je hidraulični pritisak potpuno izgubljen.

Brze spojnice koje zaslužuju svoje ime

Bez obzira da li se radi o viljušci za stajnjak, viljuškama za palete, viljuškama za bale ili lopati - sve na prednjem utovarivaču Kubota M serije može se brzo povezati i odspojiti. Standardna Euro brza spojnica koristi se svuda gde se koriste alati sa Euro nosačima, potrebno je rukovati većim opterećenjima i uglavnom je potrebna velika sila podizanja. Kubota brzom spojnicom možete istovremeno povezati svih četiri ili šest hidrauličnih vodova i jednako lako ih ponovo odvojiti.

Odlična ergonomija

Prigušivanje vibracija KSR (Kubota Shockless Ride) značajno smanjuje vibraciono opterećenje za vozača, koje se javlja, na primer, pri radu na neravnom terenu ili tokom dužih transportnih putovanja. Ovu funkciju možete prilagoditi ili uključiti i isključiti pomoću komande KSR.

Dimenzije

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат е-поште
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат броја телефона
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Agro Auto d.o.o.

featured-content-map

Bracana Bracanovića 31

81000 Podgorica

O nama

Agro Auto ima u ponudi izuzetno kvalitetne proizvode i neprestano podižemo standarde. Pridružite nam se i zakoračajmo zajedno naprijed u zajedniče radne pobjede. Zadovoljstvo korisnika naših proizvoda je naše najveće bogatstvo. Vi ste naša najbolja reklama i preporuka. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati