Agro Auto d.o.o.
Generalni distributer Kubota

B1 Serija

Ovi traktori imaju snagu od 16 do 24 KS, snažni su, kompaktni i ekonomični.


Udobnost i produktivnost: B1 serija se može pohvaliti brojnim prednostima: udobnim sedištem, obloženom poluravnom površinom za noge, ergonomskim komandama i instrument tablom sa pozadinskim osvetljenjem. Izuzetnom upravljivošću omogućava Vam udobno i efikasno obavljanje svih Vaših svakodnevnih zadataka.


Jednostavnost upotrebe: Ovi traktori su jednostavni za upotrebu zahvaljujući jednostavnom i efikasnom dizajnu. Na primer, servo-upravljanje (verzije 18 i 24 KS) ograničava napor potreban na volanu prilikom manevrisanja, posebno kada je opremljen prednjim utovarivačem (nije dostupan u verziji 24 KS).


Izbor konfiguracija: Koristi Vam, prema Vašim potrebama, zadnji PTO (srednja opcija na B1181), kosidbeni sto, prednji utovarivač i čak do dva zadnja dvokraka ventila za maksimalnu svestranost.

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Agro Auto d.o.o.

featured-content-map

Bracana Bracanovića 31

81000 Podgorica

O nama

Agro Auto ima u ponudi izuzetno kvalitetne proizvode i neprestano podižemo standarde. Pridružite nam se i zakoračajmo zajedno naprijed u zajedniče radne pobjede. Zadovoljstvo korisnika naših proizvoda je naše najveće bogatstvo. Vi ste naša najbolja reklama i preporuka. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati