Agro Auto d.o.o.
Generalni distributer Kubota

GR serija

Prepoznate po svom besprekornom kvalitetu sakupljanja trave, bez obzira na uslove košenja, kosilice iz serije GR zauzimaju ponosno mesto u javno-komunalnom sektoru. Sa dva dizel motora od 13,5 ili 21 ks, svaki je opremljen kosilicama od 107 i 122 cm.

Optimalan kvalitet košenja : Pored atraktivnog dizajna, kosilice serije Kubota GR nude maksimalnu udobnost sa ravnim stolom i sedištem sa podešavanjem težine i položaja. Ergonomski dizajnirani fleksibilni hidrostatički prenos upravljan nogom i polugom povećava Vašu udobnost tokom rada.

Jedinstveni dizajn : Robusni dizel motor, u kombinaciji sa menjačem i pogonom kardanskog vratila, osigurava veliku pouzdanost.

Prilagođeno Vašim potrebama : Ove kosilice su dostupne u različitim verzijama sa bočnim ili zadnjim pražnjenjem, kao i opcionim kompletom za mulčiranje. Takođe je moguće raditi sa sakupljačima trave zapremine 250, 350 ili 450 litara.

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Agro Auto d.o.o.

featured-content-map

Bracana Bracanovića 31

81000 Podgorica

O nama

Agro Auto ima u ponudi izuzetno kvalitetne proizvode i neprestano podižemo standarde. Pridružite nam se i zakoračajmo zajedno naprijed u zajedniče radne pobjede. Zadovoljstvo korisnika naših proizvoda je naše najveće bogatstvo. Vi ste naša najbolja reklama i preporuka. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati