Agro Auto d.o.o.
Generalni distributer Kubota

L2 Serija

Nadovezujući se na Kubota kultno nasleđe i kvalitet izrade, ponuda serije L2 uključuje 4 vrhunska traktora, u rasponu od 37 do 62 konjskih snaga, sa nizom funkcija koje omogućavaju mašinama da se lako nose sa svakim zadatkom koji pred njega postavite, sa nenadmašnim paketom vodećih funkcija koje će Vam olakšati dan.

Linijska serija L2 sadrži moćne, čiste dizel motore koji pružaju vodeće performanse u klasi i ekonomičnost potrošnje goriva.

Izaberite jednu od tri opcije prenosa -, Glideshift za promenu stepena prenosa u pokretu bez kvačila, ekonomičan potpuno sinhronizovani prenos (FST) ili visoko odzivni HST Plus sa 6 dometa, hidro dvostruka kontrola brzine sa naprednim funkcijama za optimalnu kontrolu, uključujući osetljivost opterećenja, automatski gas i napredovanje gasa.

Izuzetno upravljiva serija L2 uključuje servo upravljač, pogon na sva četiri točka kao standard, plus moćno povezivanje u 3 tačke koje pružaju rad bez napora i kapacitet podizanja od 1750 kg *. Dupli pomoćni ventili su standardni, zajedno sa nezavisnim zadnjim PTO sistemom koji se može uključiti / isključiti u pokretu. Kubota dizajnirani prednji utovarivači su dostupni da odgovaraju performansama kako bi se osigurala precizna kontrola i jednostavan rad.

Konstruisana za udobnost koja omogućava veliku produktivnost, prostrana opcija L2 kabine odlikuje se izuzetno širokim ulazom, velikodušnim prostorom za glavu i noge, standardnim klima uređajem i luksuznim sedištem sa suspenzijom, kao i intuitivnim kontrolama, jednostavnim za upotrebu.

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Agro Auto d.o.o.

featured-content-map

Bracana Bracanovića 31

81000 Podgorica

O nama

Agro Auto ima u ponudi izuzetno kvalitetne proizvode i neprestano podižemo standarde. Pridružite nam se i zakoračajmo zajedno naprijed u zajedniče radne pobjede. Zadovoljstvo korisnika naših proizvoda je naše najveće bogatstvo. Vi ste naša najbolja reklama i preporuka. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati