Agro Auto d.o.o.
Generalni distributer Kubota

RTV serija

Postoji nekoliko modela, uključujući dve benzinske verzije (400 i 500 kubika) i jednu dizel (900 kubika) da udovolje svim Vašim potrebama.

Potpuna kontrola: Ekskluzivan i inovativan, neprekidno promenljivi hidrostatički prenos Kubota RTV 500 i X900 pruža neuporedive performanse čak i u najzahtevnijim uslovima. Nizbrdo Vam pruža preciznu kontrolu nad vozilom motornim kočenjem. U normalnim radnim uslovima on prenosi svu snagu motora, pružajući tako vuču do 1 tone.

Svi tereni: Zahvaljujući svojoj kompaktnoj šasiji, jednostavnosti rukovanja preprekama, ova komunalna vozila mogu direktno da rade na svim vrstama lokacija. Izuzetno cenjeni zbog svoje robusne konstrukcije i udobnosti, savršeno su pogodni i za profesionalnu i za amatersku upotrebu.

Udobnost u vožnji: Na autoputu ili na najgrubljem terenu, serija RTV pruža maksimalnu udobnost zahvaljujući svom inovativnom dizajnu i udobnom sedištu na klupi. Hidrostatički upravljač i dinamičko kočenje u menjaču daju Vam kontrolu koja Vam je potrebna za upravljanje bilo kojim terenom; dok nezavisno oslanjanje i veliki razmak od površine zemljišta bukvalno izbegavaju sve prepreke.

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Agro Auto d.o.o.

featured-content-map

Bracana Bracanovića 31

81000 Podgorica

O nama

Agro Auto ima u ponudi izuzetno kvalitetne proizvode i neprestano podižemo standarde. Pridružite nam se i zakoračajmo zajedno naprijed u zajedniče radne pobjede. Zadovoljstvo korisnika naših proizvoda je naše najveće bogatstvo. Vi ste naša najbolja reklama i preporuka. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati