Agro Auto d.o.o.
Generalni distributer Kubota

ZD serija

Serija ZD pruža udobnost i brz rad. Snažnim dizel motorom od 26 KS i HST menjačem velikog kapaciteta odgovara svim potrebama profesionalnih korisnika. Uživajte u najboljim kosačima koje se pokreću motorom i u njihovim performansama!

Robustan dizajn: ZD serija namenjena je velikim opterećenjima. Prenos rotacione snage na palubu kosilice vrši se preko kardanske osovine koja osigurava mehaničku pouzdanost.

Odobreno za upotrebu na putu: ZD serija ima opcioni komplet koji olakšava kretanje između radnih mesta. Izuzetno vidljivi i snažni, možete mirno da vozite dok putujete između radnih lokacija.

Udobnost vožnje : Sistem prenosa sa jednim hidrauličnim motorom po točku obezbeđuje laku vožnju. Ravna platforma sa ergonomski podesivim sedištem izuzetno je udobna i pruža rukovaocu lagane komande.

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Agro Auto d.o.o.

featured-content-map

Bracana Bracanovića 31

81000 Podgorica

O nama

Agro Auto ima u ponudi izuzetno kvalitetne proizvode i neprestano podižemo standarde. Pridružite nam se i zakoračajmo zajedno naprijed u zajedniče radne pobjede. Zadovoljstvo korisnika naših proizvoda je naše najveće bogatstvo. Vi ste naša najbolja reklama i preporuka. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati