Agro Auto d.o.o.
Generalni distributer Kubota
Motor

Performanse na koje se možete osloniti

Ispod haube M5091N Power Crawler kuca snažno srce. Novi četvorocilindrični motor V-3800 TIE 4F sa nivoom emisije 3B nudi 93 ks (u skladu sa 97/68 CE).

Čista tehnologija

DPF filter u novom motoru pouzdano smanjuje emisiju štetnih gasova. Dve elektronske postavke motora pružaju zgodna brza podešavanja za ponovljeni rad, što nije samo korisno, već i štedi vreme.

Nadgledanje brzine

Motori su takođe opremljeni novim elektronskim sistemom kontrole brzine pomoću kojeg možete da kontrolišete broj obrtaja motora. Jednom kada se RPM sistem aktivira, brzina ostaje konstantna, čak i kada se potreba za snagom razlikuje. Dakle, oprema se može koristiti sa stalnom efikasnošću.

Novi rezervoar za gorivo

Umesto tri rezervoara, poput svojih prethodnika, M5001N ima samo dva velika rezervoara na dnu kabine. Ovo ne samo da nudi veći kapacitet, a time i duže radno vreme, već i veću udobnost. Novi dizajn rezervoara pruža Vam bolju vidljivost pozadi, jer više nema rezervoara.

Transmisija

Glatka promena brzine čak i u najtežim uslovima

Sa Kubotom M5001N možete da birate između dve varijante menjača: jedne sa 18 prednjih i 18 zadnjih brzina i komfornog menjača sa 36 prednjih brzina i 36 dvostrukih dvostrukih brzina. Šta god da odaberete, to će biti dobar izbor. Sa visokom efikasnošću i na malim i na velikim brzinama, harmonizovani menjači, sa glatkom promenom, donose zadovoljstvo u radu, pouzdanost i ekonomičnost.

Još jedno poboljšanje je tehnologija bez kvačila 36F / 36S, koja Vam omogućava brzo prebacivanje u viši ili niži stepen prenosa. Samo treba da pritisnete dugme i lako ćete proći kroz 6 brzina.

Trenutna promena brzine u opterećenju

Tehnologija menjača 36F / 36R omogućava brzi prelazak u viši ili niži stepen prenosa. Sa velikim opterećenjem u položaju Hi, jednostavno pritisnite dugme na ručici menjača. Brzina kretanja se smanjuje, a obrtni momenat povećava.

Vozite brzo i uštedite gorivo

Funkcija overdrive održava broj obrtaja motora niskim pri vožnji velikom brzinom. 40 ECO menjač brzo će Vas odvesti do odredišta, uz uštedu goriva i smanjenje buke.

Kabina

Što se tiče kontrolne table, Kubota multifunkcionalni panel, sa nekoliko radnih ekrana i izvrsnim LCD ekranom, pruža Vam sve bitne podatke i funkcije na prvi pogled. Sve važne komande nalaze se na desnoj strani vozačevog sedišta, lako dostupne i ergonomski pozicionirane za siguran rad.

Zaobljeni prozori

Da bi Vam pružio još bolji pogled na sve strane, Kubota je zaokružila-spojila prozore kabine. Pozitivan sporedni efekat ove nove funkcije: Kabina M5001N deluje čak i veća nego što već jeste. Štaviše, refleksije su smanjene. Kubota je takođe povećala staklenu površinu vrata kabine, što olakšava ulazak i izlazak iz kabine.

Uvek prijatna atmosfera

Standardna klimatizacija i moćan sistem grejanja uređaja M5001N obezbeđuju prijatne temperature u kabini tokom svih godišnjih doba.

Hidraulika / Sistem zadnjeg podiznog mehanizma

M5001N lako diže teret

Više snage i performansi za sve poslove moto je za podizni sistem M5001N. Zahvaljujući stabilnom sistemu kategorije II u 3 tačke, traktor može lako podizati teške priključne mašine. Kapacitet podizanja od 2.300 kg govori sam za sebe. Zaista ćete ceniti dodatni kapacitet dizanja u radu tamo gde su drugi traktori već dostigli svoje granice.

Povećana fleksibilnost hidrauličnog sistema

Što se tiče hidrauličnog sistema, kod ove verzije traktora imate izbor. Imate mogućnost da povećate broj prednjih i zadnjih hidrauličnih izvoda traktora sa dva (standardno) na pet. Pet hidrauličnih priključaka sa regulacijom protoka omogućavaju Vam da istovremeno obavljate različite zadatke sa jednom mašinom, koristeći do pet upravljačkih jedinica, što u velikoj meri pojednostavljuje i najzahtevnije aktivnosti. Kubota je opremila M5001N snažnijom hidrauličnom pumpom. Povećani kapacitet do 69 l / min za ovaj model osnova je za povećanu produktivnost i performanse.

Upravljivost

Prednja osovina sa diferencijalom i neverovatnim uglom okretanja od samo 55 stepeni daje M5001N jedinstvenu okretnost. To čini traktor idealnim za rad u uskim prostorima.

Blago okretanje, koje ne oštećuje površinu zemljišta

Okretanje sa Bi-Speed sistemom, koje pruža samo Kubota, čini okretanje još lakšim. Ako ugao okretanja prednjih točkova prelazi 35 stepeni, pri korišćenju pogona na sve točkove, brzina prednjih točkova biće gotovo udvostručena u poređenju sa zadnjim točkovima. To dovodi do mekšeg i čvršćeg zavoja. Možete odabrati da radite sa ovim sistemom ili ne.

Veliki klirens i stabilnost volana

Prednja osovina takođe nudi M5001N visoki klirens, među najboljima je u svojoj klasi. Ovo je posebno korisno kada se radi o dugogodišnjim zasadima, poput voća i vinove loze. 80 mm duži međuosovinski razmak nudi dodatnu stabilnost, kao i veću udobnost u vožnji traktora. Ukupna širina podesiva od 1.250 mm do 1.940 mm osigurava siguran rad na strmim terenima.

Sa pogonom na sve točkove svi tereni su pristupačni

Pogon na sva četiri točka se uključuje i isključuje pritiskom na dugme. Najbolji deo je što traktor ne mora ni da se zaustavi, čak i kada prelazite sa terena na put. Ovo će Vam pomoći da ostanete produktivni; LED indikator će pokazati trenutni status.

Nema šanse za klizanje

Diferencijal sa ograničenjem klizanja na prednjoj osovini i blokada diferencijala na zadnjoj osovini su standardni kod M5001N. Obezbeđuju veću stabilnost i vuču, kao i laganu vožnju u teškim uslovima terena.

Gusenice, širine 300 mm i visine bodlji od 40 mm, vrše pritisak na zemljište od samo 0,29 kg / cm. Gusenice se kreću nezavisno, tako da mogu fleksibilno da prelaze hrapave površine, dok istovremeno održavaju kontakt oba dela traktora sa zemljom.

Video

Video
Kubota M5091 N Power Crawler

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат е-поште
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат броја телефона
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Agro Auto d.o.o.

featured-content-map

Bracana Bracanovića 31

81000 Podgorica

O nama

Agro Auto ima u ponudi izuzetno kvalitetne proizvode i neprestano podižemo standarde. Pridružite nam se i zakoračajmo zajedno naprijed u zajedniče radne pobjede. Zadovoljstvo korisnika naših proizvoda je naše najveće bogatstvo. Vi ste naša najbolja reklama i preporuka. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati